România trimite un nou lot de vaccinuri Republicii Moldova, ca ajutor umanitar

Guvernul României a decis acordarea unui nou ajutor umanitar, cu titlu gratuit, pentru Republica Moldova, în vederea gestionării epidemiei împotriva COVID-19.

Astfel, Agenția Națională pentru Sănătate Publică din Republica Moldova va primi din rezerva Ministerului Sănătății 100.800 de doze vaccin împotriva COVID-19.

Sunt doze achiziționate de Ministerul Sănătății și livrate de către Compania AstraZeneca, prin acordurile-cadru încheiate de către Ministerul Sănătății cu Comisia Europeană.

Vaccinul va fi transportat în cutii frigorifice puse la dispoziție de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino“ din București, care asigură respectarea lanțului frigorific până la destinație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...