România va avea 1,2 milioane de oameni vaccinați până la finalul lunii martie

Guvernul își păstrează obiectivul privind vaccinarea a 10,4 milioane de români până în septembrie. Premierul Florin Cîțu a anunțat că 1,2 milioane de români vor primi ambele doze de vaccin până pe 29 martie.

Cîțu susține că în România campania de vaccinare „merge bine” și că toate țările depinde de numărul de doze de vaccin.

„Toate țările depind de numărul de doze de vaccin. Totuși, datele arată clar că Romania este printre țările care au pregătit foarte bine aceasta campanie. Continuam în același ritm și păstrăm obiectivul de a vaccina 10.4 milioane de români, cu ambele doze, până la sfârșitul lui septembrie și cel puțin 1.2 milioane români, cu ambele doze, până la 29 martie”, a scris sâmbătă pe Facebook Florin Cîțu.

Premierul și-a încheiat mesajul spunând că românii trebuie să continue să respecte regulile de protecție anti-coronavirus „peste tot și tot timpul”: „Doar așa am reușit să reducem numărul de infectări până acum”.

1 COMENTARIU

  1. Minoritar la mine acasă, privesc atent spre ai mei străbuni… 1862: Deschiderea primului Parlament unic al României la București. Domnitorul Alexandru Ioan Cuza proclamă în mod solemn, în fața Adunărilor Moldovei și Țării Românești, „Unirea definitivă a Principatelor”, iar orașul București este proclamat capitala țării.
    Ce am fost si ce am mai ramas ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...