Raport desecretizat: Când va fi descoperită originea Covid (VIDEO)

Biroul Directorului de Informații Naționale din SUA (ODNI) a dat publicității, într-o evaluare actualizată a cercetării asupra Covid-19, că transmiterea de la animal la om şi un accident de laborator sunt  cele mai plauzibile două ipoteze, legat de felul în care s-a răspândit virusul.

Concluziile au fost publicate într-un raport desecretizat, care reprezintă actualizarea unei analize de 90 de zile, publicată de administrația Joe Biden în luna august, potrivit BBC. Originea SARS-COV-2 este un subiect care împarte comunitatea serviciilor secrete americane. Patru agenții s-au declarat „neîncrezătoare” cu privire la proveniența de la un animal infectat sau de la un virus înrudit. O altă agenţie a transmis că are o „încredere moderată” că prima contaminare apărută la om a fost rezultatul unui accident de laborator, cel mai probabil implicând un experiment sau manipularea animalelor la Wuhan Institute of Virology.

Potrivit raportului, oficialii chinezi nu ştiau de existenţa virusului, la finalul anului 2019, înainte de înainte de apariţia focarului în oraşul Wuhan. În schimb, se subliniază că Beijingul continuă să împiedice ancheta cu privire la acest subiect şi nu distribuie informaţii. Apariția primelor cazuri de COVID-19 a fost legată de autoritățile chineze de o piață de animale din Wuhan, în încercarea de a-i face pe oamenii de știință să creadă că virusul a trecut de la animale la om.

O mare farsă politică

Apariția virusului în laboratorul din orașul chine este din ce în mai plauzibilă, potrivit sursei menționate. În acest an, au apărut mai multe articole în presa americană cu privire la această ipoteză. China a respins această posibilitate. Joe Biden le-a ordonat serviciilor secrete, în luna mai să investigheze modul în care a început pandemia, luând în calcul toate posibilitățile. Beijingul a transmis că ”faptul că SUA se bazează pe aparatul de servicii secrete şi nu pe oameni de ştiinţă pentru a afla originile Covid-19 este o mare farsă politică.

În final, agențiile de informații din America sunt de părere că s-ar putea să nu reușească niciodată să se identifice originea COVID-19! În schimb, au ajuns la concluzia că nu a fost creat ca o armă biologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...