Romaşcanu: ”Ar fi destabilizator să ne apucăm acum să împărţim portofolii”

Mai este foarte puțin timp până la rotativa guvernamentală din luna mai, iar, potrivit ministrului culturii, Lucian Romașcanu, până la acest moment nu s-a discutat în forurile superioare de conducere ale organizaţiei politice despre anumite nume care ar urma să ocupe posturi în viitoarea garnitură de miniştri.

„Sigur, cea mai importantă întrebare pe care o are toată lumea este, ce se întâmplă, dacă se întâmplă rotativa. Este evident că se va întâmpla aşa cum s-a stabilit. În acest moment există decizia de a se respecta protocolul aşa cum a fost el scris. Sigur, orice negociere este posibilă în perioada următoare, iar orice speculaţie legată de nume care îşi pierd, vor câştiga portofolii nu pot fi confirmate pentru că discuţiile nu au avut loc până la acest nivel”, a declarat preşedintele PSD Buzău.

Oficialul a mai declarat că, la acest moment, atât PSD cât şi Partidul Naţional Liberal (PNL) sunt într-o coaliţie ale cărei prevederi sunt respectate. Orice discuţie legată de anumite modificări ce ar putea avea loc la nivel de ministere ar putea conduce la destabilizarea coaliţiei.

„În acest moment, orice nume şi orice poziţie este prematură (discuţia n.red.) şi nu poate fi confirmată pentru că nu a avut loc. Evaluarea se face permanent la nivelul primului-ministru şi prin discuţiile pe care le avem aproape săptămânal la sediul partidului, între conducere şi membri PSD ai Guvernului, evaluarea se face în ritm constant şi a miniştrilor PSD din cabinet. Din ce a anunţat şi conducerea partidului, sigur că vor exista schimbări de nume, nu pot fi confirmate acum, încă suntem în plin proces de guvernare, ar fi destabilizator să ne apucăm acum să împărţim portofolii”, a mai afirmat ministrul Lucian Romaşcanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...