Romsilva nu mai are de la începutul anului Consiliu de Administrație

Regia Națională a Pădurilor-Romsilva se confruntă la ora actuală cu o situație inedită din cauza ministrului UDMR al Mediului, Barna Tanczos.

La sfârșitul anului trecut au expirat mandatele celor șapte membrii ai Consiliului de Administrație de la Romsilva. Dar acest aspect era cunoscut de foarte mult de către conducerea Ministerului Mediului, inclusiv de către ministrul UDMR Tanczos Barna.

Din păcate, nici până astăzi ministrul Mediului nu a emis ordinul prin care să îi desemneze pe cei șapte membrii provizorii ai bordului administrativ de la Romsilva.

Până la sfârșitul anului 2021, președinte al bordului administrativ a fost Adrian-Dănuț Apostu, omul susținut și promovat de PNL Brașov și chiar de UDMR.

De asemenea, mai trebuie precizat că de la începutul acestui an, RNP are un nou director general interimar în persoana fostului secretar de stat de la Ministerului Mediu, George Mierliță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...