Romsilva nu mai are de la începutul anului Consiliu de Administrație

Regia Națională a Pădurilor-Romsilva se confruntă la ora actuală cu o situație inedită din cauza ministrului UDMR al Mediului, Barna Tanczos.

La sfârșitul anului trecut au expirat mandatele celor șapte membrii ai Consiliului de Administrație de la Romsilva. Dar acest aspect era cunoscut de foarte mult de către conducerea Ministerului Mediului, inclusiv de către ministrul UDMR Tanczos Barna.

Din păcate, nici până astăzi ministrul Mediului nu a emis ordinul prin care să îi desemneze pe cei șapte membrii provizorii ai bordului administrativ de la Romsilva.

Până la sfârșitul anului 2021, președinte al bordului administrativ a fost Adrian-Dănuț Apostu, omul susținut și promovat de PNL Brașov și chiar de UDMR.

De asemenea, mai trebuie precizat că de la începutul acestui an, RNP are un nou director general interimar în persoana fostului secretar de stat de la Ministerului Mediu, George Mierliță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...