Rugby Europe a suspendat meciurile programate în noiembrie. Cu cine ar fi trebuit să joace România

Rugby Europe a anunțat oficial suspendarea tuturor meciurilor programate în luna noiembrie. Decizia a fost luată ținându-se cont de evoluția pandemiei și restricțiile impuse de guvernele țărilor implicate în competiții, informează Federația Română de Rugby, pe site-ul oficial.

Reprezentativa de Rugby a României nu va mai disputa niciun meci în această toamnă. Jucătorii reuniți la începutul săptămânii trecute la Snagov pentru a pregăti meciul cu Belgia de pe 1 noiembrie se vor întoarce la cluburile lor.

Meciurile care sunt suspendate:

– ultima etapă a Rugby Europe Championship: România vs Belgia și Georgia vs Rusia (1 noiembrie) și Spania vs Portugalia (15 noiembrie)

– meciul de baraj dintre Olanda și echipa clasată pe ultimul loc din Rugby Europe Championship ediția 2020

– meciurile din Women XV Senior Championship, Spania vs Rusia (24 octombrie) și Spania vs Olanda (31 octombrie)

– primele meciuri din Rugby Europe Trophy

Rugby Europe va urmări situația sanitară la nivel european, urmând să ia o decizie, în viitor, pentru reprogramarea partidelor.

“Chiar dacă am elaborat un Protocol de joc, cu reguli și măsuri stricte, trebuie să suspendăm competițiile pe care le organizăm pentru că prioritar este sănătatea jucătorilor și a oficialilor de meci în condițiile în care majoritatea dintre aceștia au statut de amator. Nu putem să-i expunem la acest virus sau să îi ținem în carantină pentru că asta ar fi o mare problemă pentru ei. Trebuie să avem răbdare pentru a putea organiza meciurile în cele mai bune condiții.”, a declarat Octavian Morariu, președintele Rugby Europe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...