Rusia acuză Ucraina că face experimente pe bolnavii cu probleme psihice

Știrea zilei vine azi pe cale inversă decât de obicei. Dacă cel mai adesea Kievul acuză Moscova de crime împotriva umanității, acum, Moscova lansează acuzații serioase împotriva Kievului. Potrivit Rusiei, Ucraina a înființat, ajutată de SUA, laboratoare de cercetare științifică, unde sunt folosiți bolnavi psihici pe post de cobai.

O comisie trimisă de Putin ar fi investigat deja aceste laboratoare de la Kiev și deține dovezi în acest sens. Inclusiv că totul se întâmplă cu participarea reprezentanților Statelor Unite. Rușii afirmă că experimentele pe oamenii cu probleme mintale se desfășoară împotriva voinței acestora.

„Potrivit noilor informații, reprezentanții SUA au folosit drept cobai pentru experimente pacienți dintr-un spital de psihiatrie din regiunea Harkov. Pentru a-și ascunde identitatea, cercetătorii americani ar fi ajuns în Ucraina prin țări terțe”, așa a declarat comisia rusă agenției Tass.

De asemenea, partea rusă acuză Ucraina de crime împotriva civililor din mai multe orașe ucrainene. Și afirmă că datele deținute de comisie confirmă „numeroase încălcări ale Convenției mondiale privind armele biologice”.

Căci ucrainenii și americanii au efectuat teste cu substanțe biologice potențial periculoase pacienților psihiatrici care se aflau în spital. „Oamenii instabili mintal au fost selectați pentru experimente pe baza vârstei, naționalității și statutului imunitar”. Dovezile despre care se vorbește nu au fost, încă, aduse în fața opiniei publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...