Rute alternative pentru a evita aglomerația de pe A2

Aglomerația din trafic duminica nu mai este ceva nou, în special pentru cei care se întorc de la mare. Astfel, polițiștii recomandă câteva rute alternative pentru cei care nu doresc să petreacă ore în șir pe A2.

Rutele alternative sunt DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București; A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – București. Poate fi folosită și ruta DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

Șoferii sunt sfătuiți să păstreze distanța dintre autovehicule, să se asigure înaintea schimbării benzii de circulație și să semnalizeze această intenție.

În această dimineață a avut loc un accident în lanț, cu 5 mașini, pe Autostrada Soarelui. Vineri dimineața, pe sensul spre mare, a avut loc un carambol uriaș, în care 55 de mașini au fost implicate în 4 accidente în lanț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...