S-a întâmplat în Catalonia: Serviciile de urgență l-au declarat mort. La morgă, angajații au constatat că e viu

Publicat: 03 aug. 2022, 13:21, de Magda Marincovici, în ACTUALITATE , ? cititori
S-a întâmplat în Catalonia: Serviciile de urgență l-au declarat mort. La morgă, angajații au constatat că e viu

În orașul Tarragona, Catalonia, un bărbat a fost declarat mort de serviciile de urgență. Dar la morgă, angajații au constatat că el era încă în viață și respira cu dificultate, scrie ”El Periodico”.

Scena, care ține și de miracol, și de un film horor, s-a petrecut în orașul Tarragona din Catalonia. Un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost declarat mort de serviciile de urgență înainte de ”a reveni la viață” odată ajuns la morgă, relatează ziarul Nice-Matin. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili circumstanțele acestui eveniment care s-ar fi putut transforma într-o tragedie.

Totul a început când serviciile de urgență au fost apelate de vecinii bărbatului de 64 de ani, găsit inconștient la domiciliul lui din orașul Tarragona. O echipă a SEM, urgențele medicale catalane, au sosit imediat. Medicul, care face parte din echipa SEM, a constatat decesul bărbatului fără a mai încerca să-l resusciteze. Și așa, fiind vorba de un cadavru, acesta este transportat la cea mai apropiată morgă. Doar că la morgă, surpriză…

Imediat ce a ajuns la morgă, un angajat a observat că bărbatul încă respiră, e adevărat cu mare dificultate. Așa că a cerut unei asistente de urgență care a însoțit ”cadavrul” în ambulanța medicală să stabilizeze victima. Apoi, bărbatul a fost dus la cel mai apropiat spital pentru îngrijiri și investigații. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili responsabilitățile în această poveste.