S-a întărit echipa Ministerului de Interne de la conducerea Ministerului Agriculturii

Premierul Nicolae Ciucă a făcut ieri o nouă numire, oarecum surprinzătoare, în conducerea Ministerului Agriculturii, întărind astfel echipa de rezerviști a Ministerului de Interne din această instituție.

Prin Decizia nr.279 din 19 aprilie 2022 a premierului Nicolae Ciucă „domnul Dumitru Jeacă, director executiv al Direcției pentru Agricultură Județene Sibiu, exercită, cu caracter temporar, prin detașare, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru o perioadă de 6 luni”.

Acesta a fost prefect de Constanța pe vremea guvernării Dăncilă, iar în perioada 1999 – 2005, a lucrat ca ofițer operativ la UM 0764 Constanța.

Astfel, prin această mutare s-a mărit echipa de conducere a Ministerului Agriculturii provenită de la Ministerul de Interne. Adică, ministru Adrian Chesnoiu – fost ofițer la ”Doi și-un sfert”, șeful său de cabinet Ștefan Eugen Prună – fost polițist și rector la Academia de Poliție A.I. Cuza,  Adrian Savu – secretar general, Dumitru Jeacă – fost ofițer operativ.

Nu trebuie omis faptul că o altă instituție importantă de sub tutela Ministerului Agriculturii, Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale ( AFIR), are la conducerea tot un fost polițist – Dorin Dumitru Opreanu. Dar, încă nu se știe câți rezerviști de la Interne sunt răspândiți prin acest minister pe diferite posturi bine remunerate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...