S-a retras din funcție cel mai longeviv secretar de stat

Cel mai în vârstă secretar de stat din cabinetul Ciucă, dar și cel mai longeviv s-a retras ieri din funcția pe care o ocupa de zece ani.

Prin Decizia primului ministru Nicolae Ciucă nr.442 din 24 august 2022, ” domnul Victor Opaschi se eliberează, la cerere, din funcția de secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Culte”.

Victor Opaschi, în vârstă de 74 de ani, ocupa această funcție din mai 2012, după ce între 1990 și 1996, dar și între 2000 și 2004 a fost consilier de stat pentru cultură și culte la Președinția României, adică în mandatele lui Ion Iliescu.

Practic, Victor Opaschi a ocupat această funcție timp de zece ani sub conducerea a opt premieri. Tot cu data de ieri, ”domnul Florinel-Irinel Frunză, director în cadrul Secretariatului de Stat pentru Culte, exercită atribuțiile secretarului de stat al Secretariatului de Stat pentru Culte până la numirea conducătorului instituției publice, în condițiile legii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...