S-a surpat din nou o porțiune din DN7, drumul de pe Valea Oltului

Restricții de circulație pe DN7 – Valea Oltului, între localităţile Lazaret şi Boiţa, din cauza unor fisuri apărute la partea carosabilă şi acostamentul şoselei. Deplasarea autoturismelor se face pe o singură bandă.

Traficul a fost restricționat la o bandă și se desfășoară semaforizat ca urmare a apariției unor fisuri ale părții carosabile și pe acostamentul sensului Vâlcea – Sibiu.

„Serviciul Rutier din cadrul IPJ Sibiu informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între localităţile Lazaret şi Boiţa (judeţul Sibiu), tronsonul kilometric km. 246+670 şi 246+850, traficul a fost restricţionat la o bandă şi se desfăşoară semaforizat ca urmare a apariţiei unor fisuri ale părţii carosabile şi pe acostamentul sensului Vâlcea – Sibiu”, conform unui comunicat emis de IPJ Sibiu.

Reamintim că, în urmă cu nici două săptămâni, în 22 ianuarie 2023, în aceeași zonă au apărut surpări în zona taluzului.

Acolo, constructorul austriac Strabag are în derulare un contract de consolidare, având o valoare maximă de 27 de milioane de lei şi o garanţie de 3 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...