Trafic BLOCAT total pe Valea Oltului după ce o porțiune din DN7 s-a surpat

Trafic restricționat pe DN7, între Lazaret și Boița, în județul Sibiu. O porțiune din DN7 s-a surpat, iar circulația urmează să fie reluată semaforizat pe un singur sens.

Pe DN7 (E81), mai mulți copaci s-au rupt din rădăcină și au căzut parțial pe șosea, rămânând suspendați. ISU Vâlcea intervine pentru tăierea arborilor, iar în acest moment traficul rutier este blocat total, conform ziarulunirea.ro.

Potrivit DRDP Brașov, începând cu data de 22 Ianuarie 2023, circulația rutieră pe DN7 între Boița și Lazaret, va fi dirijată de un semafor. Lucrările de consolidare vor începe imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru.

Totodată DRDP atrage atenția tuturor șoferilor ce tranzitează zona să circule cu prudență în zona restricționată și să respecte semnalizarea temporară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...