Sancțiuni de peste 18.000 de lei au fost aplicate în Gorj pentru nerespectarea măsurilor împotriva COVID-19

În județul Gorj, au fost aplicate 114 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii virusului SARS-CoV-2, în ultimele 24 de ore, în valoare de peste 18.000 de lei.

În total, 286 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanţi ai ANPC, ANSVSA şi ai Ministerului Sănătăţii au acţionat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase şi mijloace de transport în comun, transmite Agerpres.

Astfel, s-au organizat activităţi informativ-preventive şi au fost verificate peste 1.600 de persoane, circa 100 de societăţi comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum şi peste 200 de autovehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Cristina Todoran și Ludovic Orban, fostul premier al României

Ludovic, te iubesc! Poze cu Orban și amanta tinerică EXCLUSIV

Telenovela dintre Ludovic Orban, fostul premier al României, și Cristina Todoran, tinerica politiciană PNL-istă continuă. Am primit la redacție un set de fotografii inedite...