Șase turiști s-au urcat pe acoperișul catedralei din Como

Probabil, știind că pe acoperișul Domului din Milano e voie să te urci și să faci poze, șase tineri, patru băieți și două fete, aflați în Como ca turiști s-au cocoțat ieri dimineață pe acoperișul catedralei din acest oraș, fix de-asta: să facă poze.

Numai că, ședința foto le-a fost deranjată de pompieri și de polițiști care au venit grabnic, după ce cineva i-a anunțat, la fața locului. Chestia e că trecătorii matinali s-au temut pentru viața tinerilor, căci, să te cocoți pe un acoperiș de catedrală e o adevărată cascadorie.

Pompierii au venit la fața locului cu camionul cu scară, ca să poată să-i recupereze pe cei șase fără probleme. De asemenea, pentru că turiștii umblaseră ceva pe acoperiș, pompierii au încercat să vadă ce – și dacă – sunt pagube la acolo. Mai trebuie spus că, împreună cu poliția și pompierii a venit și ambulanța.

Dar, la un control amănunțit, s-a constatat că niciunul dintre… alpiniștii de moment nu are nevoie de spitalizare sau de asistență medicală. Toți au fost duși la poliție pentru declarații, identificare, cercetări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...