Scandal în Parlament, la moțiunea împotriva ministrului Energiei. Ședința a fost închisă (VIDEO/FOTO)

Ședința în care era citită luni moțiunea simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost închisă în urma unui scandal provocat de liderul AUR, George Simion.

În timp ce ministrul Virgil Popescu îşi susţinea discursul la moţiunea simplă împotriva sa, Simion a venit la tribuna plenului Camerei,  l-a luat de gât pe ministru și l-a numit „hoț”.

„Domnule președinte, pot să îi spun eu domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul, că văd că pe Simion îl frământă alte lucruri”, a replicat Virgil Popescu.

Preşedintele de şedinţă a închis şedinţa şi a convocat de urgenţă Biroul Permanent.

Stimaţi colegi, e pentru prima oară în istoria parlamentarismului când un ministru este agresat fizic. În aceste condiţii eu nu pot să ţin şedinţă. Convoc şedinţa Biroului permanent. Declar şedinţa închisă”, a spus Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...