Scandal în PSD Timiș. Finul Simonis s-a lepădat de nașul Grindeanu

Una dintre cele mai mari organizații PSD din țară este la ora actuală pe un butoi cu pulbere ca urmare a conflictului dintre doi lideri cu greutate.

În calitate de ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu și-a făcut un obicei de a merge regulat în vizită de lucru la Timișoara, adică acasă, el nu mai este agreat de către organizația PSD Timiș.

Mai exact, din luna martie 2022, relația dintre Sorin Grindeanu și liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, care este și liderul de grup al deputaților PSD, s-a rupt subit. Potrivit informațiilor noastre, motivul rupturii dintre cei doi este acela că Sorin Grindeanu a promovat la Ministerul Transporturilor și în structurile administrației centrale numai oameni de ai săi, fără a ține cont de organizația PSD Timiș.

Mai mult, Grindeanu este acuzat că a promovat oameni de la PSD Caraș Severin în detrimentul celor din Timiș. Ca atare, majoritatea primarilor PSD din Timiș s-au regrupat în spatele lui Alfred Simonis și nici nu vor să mai audă de Grindeanu pentru simplu fapt că le-a întors spatele.

Mai mult, Sorin Grindeanu este acuzat că n-a avut nicio reacție la dezastrul făcut în Timișoara de edilul USR Dominic Fritz și nici la derapajele liderului PNL Timiș, Alin Nica, care este și președintele Consiliului Județean. Ruptura dintre cei doi este oarecum surprinzătoare dacă ținem cont de faptul că Alfred Simonis este finul lui Sorin Grindeanu și copilul liderului deputaților PSD este botezat de actualul ministru al Transporturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole