Scandal uriaș între PSD și PNL pentru administratorii impuși la Transporturi EXCLUSIV

La ora actuală este un scandal uriaș între PSD și PNL  declanșat de impunerea și numirea unor membri în consiliile de administrație a cinci mari companii de sub tutela Ministerului Transporturilor și Infrastrucuturii care zguduie serios coaliția de guvernare.

Aranjamentele administrative care se vor sparge în capul lui Grindeanu

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a anunțat ieri dimineață că a fost selectat un nou Consiliu de Administrație la Metrorex, pentru un mandat de patru ani, însă nu a dezvăluit care este componența acestuia, urmând ca în zilele următoare să urmeze numirile și în bordurile administrative de la alte patru companii CNAIR, CNIR, CFR SA și CFR Călători. Numai că, numirile s-au blocat ieri ca urmare a jocuri de culise și aranjamente țesute la Ministerul Transporturilor, ceea ce a provocat un scandal uriaș între liderii PSD și PNL.

Practic, Sorin Grindeanu, prin intermediul unor oameni de încredere din jurul său, a aranjat ca mai mulți băieți deștepți, nefrevcentabili nici de PSD și nici de PNL, dar extrem de controversați, garantați și susținuți de el și afaceriști aflați în vizorul DNA și DIICOT, să fie impuși în consiliile de administrație de la cele cinci companii mai sus menționate. Mai mult, instituțiile de forță ale statului l-au informat pe ministrul Sorin Grindeanu de faptul că anumiți băieți deștepți care vor să ajungă administratori la aceste companii sunt foarte rău…certați cu legea. Cireașa de pe tortul administratorilor servit lui Grindeanu a fost impunerea în Consiliul de Administrație de la CFR Călători a celui care a devalizat această companie, Valentin ”Smart” Dorobanțu.

Valentin Dorobanțu, Smart-ul lui Dragnea preluat Grindeanu

Potrivit informațiilor furnizate de băieții cu ochii roată care monitorizează Palatul CFR , Sorin Grindeanu, l-a indicațiile și recomandările a doi controversați oameni de afaceri aflați în vizorul DNA și DIICOT, vrea cu orice preț ca Valentin ”Smart” Dorobanțu să devină administrator, pentru patru ani, la CFR Călători.

Controversatul fost director al CFR Călători din era Ovidiu Silaghi – Relu Fenechiu, Valentin „Smart” Dorobanțu, demis în 2014 pentru management dezastruos de către fostul ministru al Transporturilor Ramona Mănescu, a revenit suprinzător, în 2019, la conducerea companiei ca urmare a susținerii venite de la Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea. Trebuie precizat că Valentin Dorobanţu a fost botezat de ceferişti „Smart”, pentru şmecheriile pe care le-a regizat în zona transportului feroviar de călători, fapt pentru care a intrat în vizorul procurorilor DNA şi al Poliţiei Române, mai ales pentru „performanţa” de a trage pe linie moartă compania de stat.  

4 COMENTARII

  1. Huooooooo, derbedeilor cu Dorobantu vostru cu tot . PSD-UL mamelor voastre de hoți. Vreți sa devalizati CFR CALATORI cu șnapanul ăsta de HOT? Și voi PNL-istii lu’ pește prajit vă uitați cum va fuge de sub picioare ministerul transporturilor? Ciucă dormi? Păi nu a dormit destul Johannis la Cotroceni? Huoooooo netrebnicilor de psd-iști cu jefuitorii voștri de țară. Dorobantu nu are ce căuta la CFR CALATORI.
    Dragi cfr-iști treziți-vă . Am fost odată batjocura acestui infatuat, increzut, mizer în relația cu salariații din societatea noastră. Ne persifla ca pe niște sclavi. Dorobantule, nu vei avea viață bună dacă vii înapoi. Te asigurăm de acum.

  2. Compania CFR CĂLĂTORI întotdeauna a fost condusă de mafioți. Care este schimbarea, că este amenințat clanul mafiot actual? 85% din funcțiile bănoase sunt ocupate de „derogați” angajați fără concurs sau cu concursuri trucate. Sunt șefi și în Ministerul Transporturilor care nu știu cum arată gările și nici nu au studii de specialitate pentru funcțiile pe care le ocupă. Și că tot spuneam de gări, nici șefii de gară nu au studii de specialitate și nici vechimea pentru a ocupa funcția. Poate fi mizeria mai mare? Probabil că da, să li se mute toate neamurile la CFR și să fie șefi. Eu nu mai merg cu trenul de ani de zile și mă mir că statul încă mai bagă bani în buzunarul „famigliei” CFR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...