Scandal uriaș la PSD Giurgiu: Tandemul Mina „Scheletu” – Elena Dinu a intrat în dizgrația primarilor

La ora actuală, organizația PSD Giurgiu este un butoi cu pulbere din cauza atitudinii și a comportamentului președintelui Marian Mina „Scheletu” și a pupilei sale Elena Dinu.

Noul tandem Marian Mina „Scheletu” – Elena Dinu care a preluat frâiele organizației PSD după plecarea lui Niculae Bădălău la Curtea de Conturi a României a rămas tot mai izolat în ultima perioadă.

Motivul? Mina și Elena Dinu, au tot promis primarilor și oamenilor din partid diverse funcții, bani sau afaceri, mai ales după intrarea PSD la guvernare, dar au fost doar vorbe. În plus, edilii și oamenii din partid au constatat că Mina și Dinu sunt preocupați doar să-și rezolve probele lor și mai deloc a celor din partid.

Elocvent în acest sens a fost întâlnirea de ieri de la sediul PSD Giurgiu, unde tandemul Mina-Dinu nici n-a vrut să stea de vorbă cu primarii care au trecut pe acolo și nici cu ceilalți oameni din partid.

La ora actuală, tensiunea în rândul membrilor PSD Giurgiu a atins cote maxime și tot mai mulți primari îi cer lui Bădălău să revină la conducerea organizației județene a PSD, ceea ce îl enervează foarte mult pe Mina „Scheletu”, dar și pe pupila acestuia Elena Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...