Scandal uriaș la PSD Prahova

Repartizarea săptămâna trecută a banilor proveniți din cotele defalcate din impozitul pe venit și TVA de către Consiliul Județean Prahova condus de liberalul Iulian Dumitrescu a generat un scandal uriaș organizația PSD Prahova condusă de deputatul Bogdan Toader.

Din totalul de 33 de milioane de lei, 25,8 milioane de lei au fost repartizați către cele 90 de comune din județ, iar 7,2 milioane de lei către cele 12 orașe din județ. Numai că de la această repartizare au fost omise cele două municipii Ploiești și Câmpina.

Dar, mare nemulțumire a venit din partea localităților conduse de edili PSD, care susțin că au primit sume mult mai mici decât localitățile unde primarul este de la PNL. Potrivit informațiilor noastre, mai mulți primari PSD cu greutate din județ consideră că liderul PSD Prahova, Bogdan Toader, este principalul vinovat pentru că nu a negociat cu liberalii modul de repartizare al cotelor defalcate din impozitul pe venit și TVA.

Ca atare, aceștia i-au cerut fostului baron PSD de Prahova, Mircea Cosma, să-l lase din brațe pe Bogdan Toader și să impună un nou lider al organizației județene. Mircea Cosma n-a dat încă un răspuns primarilor nemulțumiți de prestația lui Bogdan Toader, dar deja sunt vreo trei nume vehiculate care să preia frâiele organizației PSD Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...