Scene desprinse din filmele de acțiune, în Iași după ce un bărbat a fugit de la accidentul pe care l-a provocat

Un bărbat este căutat de zeci de polițiști după ce a provocat un accident și a fugit de la fața locului. Bărbatul nu a putut fi oprit nici după ce polițiștii au tras mai multe focuri de armă.

Scenele desprinse parcă din filmele de acțiune au avut loc în comuna Lețcani din Iași.La acel moment, bărbatul aflat într-o mașină neînmatriculată nu s-a oprit după accidentul pe care l-a provocat în timp ce fugea de oamenii legii.

Mai mult, pentru a se asigura că nu este prins, acesta a coborât din mașină și a fugit în câmp. Nici măcar focurile de avertisment ale oamenilor legii nu l-au oprit pe bărbat.

„Polițiștii Serviciului Rutier Iași au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui auto, care se deplasa dinspre Podu Iloaiei către Lețcani.

Polițiștii aflați în trafic tocmai verificaseră autoturismul în bazele de date, stabilind că acesta nu ar fi înmatriculat în circulație. Inițial, șoferul a tras pe dreapta, iar apoi a demarat în trombă.

Polițiștii rutieri au pornit în urmărirea autoturismului, care la ieșirea din localitatea Lețcani a acroșat un a

Pentru oprirea conducătorului auto, pe parcursul urmăririi au fost trase două focuri de armă în plan vertical.

Se efectuează căutări și verificări în vederea depistării și identificării conducătorului auto, în acest sens fiind folosit și câinele de urmă.

Autoturismul a fost ridicat de polițiști în vederea continuării verificărilor.

În urma tamponării cu celălalt autoturism, nu au rezultat victime omenești”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...