Se „așează” Netflix în Polonia?

La finele lui 2022, Netflix va deschide un birou în capitala Poloniei, care va acționa ca un hub regional pentru Europa Centrală și de Est. Astfel, vor fi acoperite operațiunile platformei de streaming din țări precum Polonia, România, Republica Cehă, Ungaria, Croația și Ucraina.

Compania și-a localizat serviciul în Polonia din 2016, colaborând cu creatorii locali pentru seriale în limba poloneză: The Woods, Rojst ’97 și Sexify, și filme precum Operation Hyacinth, Nobody Sleeps in the Woods Tonight și How I Fell in Love With a Gangster, potrivit B1 TV.

Reprezentanții companiei au declarat că, în urmă cu 7 ani, și-au început călătoria în Europa Centrală și de Est, regiune cu tradiții profunde și talente deosebite.

O altă etapă importantă

Au trecut șapte ani de când am început călătoria Netflix în Europa Centrală și de Est, o regiune cu tradiții creative profunde și talente creative deosebite. În 2016 ne-am localizat serviciul în Polonia. La scurt timp după aceea, Netflix a devenit disponibil în limbile română, cehă, maghiară, croată și ucraineană”, a spus Larry Tanz, vicepreședinte al departamentului de seriale din EMEA la Netflix.

Înființarea unui hub în Varșovia ar marca, potrivit aceleiași surse, „o altă etapă importantă în călătoria noastră în Europa Centrală și de Est, apropiindu-ne și mai mult de membrii și partenerii noștri creativi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...