Se întâmplă în Arad: un bărbat s-a trezit cu zahăr în rezervorul mașinii

Un șofer din Arad a avut parte de o surpriză neplăcută. Mașina i-a fost vandalizată, iar în rezervorul mașinii se afla zahăr în loc de carburant.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, când mașina unui bărbat din Arad a fost vandalizată de către un trecător. Din fericire pentru păgubit, camerele de supraveghere montate la un magazin din zonă au surprins momentul.

La momentul producerii incidentului, autotursimul era parcat pe strada Andrei Şaguna din Arad. La un moment dat, o persoană care trecea pe stradă a deschis capacul de la rezervor şi a turnat ceva, apoi a tăiat două dintre roțile mașinii.

Potrivit proprietarului maşinii, în rezervor i-a fost turnat zahăr, ceea ce distruge motorul. Acum, acesta oferă recompensă celor care îl pot ajuta cu mai multe informații.

.„Ofer recompensă 500 de euro celui care poate să îmi dea informaţii despre această persoană”.

Întrebat dacă ştie să aibă duşmani, dacă are neînţelegeri cu alte persoane, păgubitul a afirmat că nu are nimic de împărţit cu nimeni.

Acesta a spus că va căuta camere de luat vederi şi la alte imobile de pe strada respectivă, pentru a vedea dacă faţa vandalului se observă mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...