Se lansează Programul ”Litoralul pentru toți”. Reduceri de până la 70%

Publicat: 20 mai 2024, 17:38, de Cristina Cohuț, în LIFESTYLE , ? cititori
Se lansează Programul ”Litoralul pentru toți”. Reduceri de până la 70%

Programul “Litoralul pentru toți” se află la cea de-a 44-a ediție și este singurul program social din România susținut complet de afacerile locale, în special de hotelierii autohtoni.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță o nouă ediție a programului “Litoralul pentru toți”, desfășurat între 31 mai și 20 iunie. Turiștii pot beneficia de cazare în hotelurile de pe litoralul românesc la prețuri începând de la 35 de lei pe noapte de persoană, tarife ce sunt cu până la 70% mai mici decât în vârful sezonului. Programul include hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de la Marea Neagră.

Până acum, peste 65 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc s-au alăturat programului, oferind aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte. FPTR se așteaptă ca, până la începutul programului, numărul hotelurilor participante să depășească 100, ajungând la aproximativ 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, iar turiștii pot face deja rezervări de sejururi. În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc. Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt mult mai avantajoase. Și în această ediție, am colaborat cu numeroși parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii și condiții de cazare. Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc și, în același timp, să aducem satisfacție și zâmbete pe fețele turiștilor noștri„, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Până pe 20 iunie, românii pot petrece un sejur la mare la prețuri ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, fără mic dejun, la un hotel de 2 stele din Eforie Nord. În Mamaia, prețurile pornesc de la 100 de lei pe noapte de persoană, pentru o cameră dublă, la un hotel de 3 stele. În alte stațiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 de lei pe noapte de persoană, în cameră dublă, la un hotel de 3 stele. Pachetele all-inclusive încep de la 200 de lei pe noapte de persoană, la un hotel de 3 stele din Jupiter.

Patronatul recomandă turiștilor să facă rezervări din timp pentru a profita de aceste oferte speciale, deoarece locurile sunt limitate și se epuizează rapid. Rezervările se pot face direct la hotel sau prin agențiile de turism, iar pachetele turistice pot fi plătite și cu vouchere de vacanță.