Se lucrează zi și noapte pe A7. Lucrările au înaintat considerabil în ultimele săptămâni

Lucrările la autostrada A7 au avansat considerabil pe lotul 4 Buzău – Focșani. Firmele lui Umbrărescu au început să lucreze în ultimele zile din septembrie, iar în aproximativ o lună au căpătat un avans considerabil.

Lucrările au început în data de 28 septembrie, iar Umbrărescu are la dispoziție 20 de luni pentru finalizarea tronsonului 4.

Cele patru tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focșani (Secțiune a A7) vor avea o lungime însumată de 8.44 km și vor realiza efectiv prima legătură rutieră de mare viteză dintre Muntenia și Moldova.

Grindeanu a lăudat seriozitatea constructorului

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a lăudat din nou seriozitatea constructorului băcăuan, cu ocazia semnării contractului pentru un lot din A1 Lugoj – Deva.

Firmele „regelui asfaltului” au ajuns, cu această ocazie, la contracte în valoare de 9 miliarde lei cu CNAIR.

„Seriozitatea companiei cred că e arhicunoscută în România. Când vin și participă la licitații, își calculează foarte bine resursele umane, logistice. Toate contractele pe care le avem cu UMB se desfășoară impecabil. Este cel mai important al CNAIR având în vedere numărul contractelor. Toate se desfășoară ca la carte“, a declarat Sorin Grindeanu.

Asociația Pro Infrastructură a susținut că firmele lui Umbrărescu nu vor putea face față

Compania condusă de Dorinel Umbrărescu a depus oferte și pentru celelalte șase loturi ale secțiunii Focșani-Bacău și Pașcani. Însă după ce a ofertat și pe celelalte loturi ale Autostrăzii A7, Asociația Pro Infrastructură a susținut că firmele lui Umbrărescu nu vor putea face față volumului mult prea mare de muncă, dar iată că „regele asfaltului” uimește din nou și avansează într-un ritm accelerat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...