Se mărită Andreea Marin a patra oară, cu iubitul mai mic cu 10 ani? „Nu am nimic împotriva căsătoriei”

Pe Andreea Marin nu o descurajează cele trei căsnicii eșuate și n-ar spune nu unei alte nunți, mai ales că iubitul ei este cu 10 ani mai mic și a făcut încă acest pas până acum. Ce spune Andreea Marin despre diferența de vârstă care este între ea și Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin, în vârstă de 48 de ani și Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 38 de ani, trăiesc de 5 ani o frumoasă poveste de dragoste.

„Nu simțim diferența de vârstă, nu ne-a incomodat niciodată și nu suntem oamenii care să trăiască încercând să fie pe placul altora. Trăim cum considerăm noi că e bine și cum simțim, cu respect față de cei din jur”, spune Andreea Marin.

Adrian este primul bărbat din viața vedetei care o susține și se implică atât cât poate pe plan profesional. Prezentatoarea TV a declarat că alături de el a redescoperit feminitatea și provocările vieții.

Andreea Marin este deschisă pentru o a patra căsătorie. Prezentatoarea TV nu spune „nu” în fața posibilității de a-și uni destinul cu bărbatul care i-a schimbat viața: „Nu se știe niciodată! De ce să zic nu? Eu sunt un om foarte optimist și nu cred că trebuie să raportez relația mea actuală la relațiile mele anterioare. Nu! Viața e cum e! Sunt și greutăți și despărțiri uneori. Trebuie să acceptăm lucrurile așa cum sunt!

Nu sunt de părere că trebuie să stai cu o povară pe umeri până la adânci bătrâneți, doar pentru că există un act. Nu sunt nici de părere că trebuie să renunți ușor, ci trebuie să lupți pentru relația ta până când îți atingi limitele”, spunea Andreea Marin într-o emisiune TV acum ceva timp.

Andreea Marin are curaj să se mărite a patra oară

Andreea Marin nu ar da cu piciorul unei posibile noi căsătorii, însă nu își face planuri deoarece are o viață foarte surprinzătoare, din spusele ei.

”Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea, se întâmplă, dar nu trebuie trase linii și concluzii radicale pentru că nu ne iese ceva cum ne dorim în viață. De aceea există speranță și viitor. Să învățăm să clădim mai bine. Niciodată nu am fost capabilă de previziuni pe termen lung, pentru că viața mea a fost surprinzătoare, mi-a luat-o mereu înainte. O surpriză-surpriză pe care îmi propun să o trăiesc frumos și demn până la capăt! Prețuiesc viața și oamenii! Sunt iubire. Și dragoste e ceea ce în fiecare zi dăruiesc”, spune Andreea Marin pentru viva.ro.

Andreea Marin a fost măritată de trei ori

Andreea Marin a fost căsătorită prima oară în 1995, când avea 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță, dar au ajuns rapid la divorț.

Andreea Marin a fost căsătorită apoi cu Ștefan Bănică șapte ani. Cei doi au divorțat la începutul anului 2013. După divorț, prezentatoarea TV a început o relație cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, un bărbat cu 11 ani mai tânăr, alături de care s-a și căsătorit în decembrie 2014.

Doi ani mai târziu și-a anunțat divorțul, iar în luna mai a anului 2017, aceasta era deja într-o relație cu un bărbat mai tânăr, de Adrian Brâncoveanu, actualul logodnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...