Se „redeschide” Anglia? Cu ce începe

Şcolile din Anglia vor fi redeschise pe 8 martie, iar persoanele care provin din două familii diferite şi grupurile alcătuite din cel mult şase persoane vor putea să se întâlnească din nou în aer liber începând din 29 martie.

Totul se va derula „pe măsură ce restricţiile anti-COVID-19 sunt relaxate în această unitate teritorială a Marii Britanii”, după cum a anunţat luni coordonatorul britanic al campaniei de vaccinare, Nadhim Zahawi.

Părerea noastră este aceea că va fi o redeschidere graduală a întregii Anglii, nu una pe regiuni„, a declarat oficialul britanic pentru postul radiofonic LBC Radio.

Toate aceste lucruri vor deveni posibile

Mai întâi copiii, apoi prioritatea o reprezintă şcolile, unde două persoane vor putea să se întâlnească în exterior şi chiar să bea o cafea împreună, iar toate aceste lucruri vor deveni posibile pe 8 martie. Apoi, pe 29 martie, două familii sau grupuri de cel mult şase persoane vor putea să se întâlnească şi sporturile în aer liber vor putea fi din nou permise„, a spus Nadhim Zahawi.

Potrivit aceluiaşi oficial britanic, datele medicale actuale arată că vaccinurile s-au dovedit eficiente în reducerea transmiterii COVID-19.

E suficient să vă spun că datele arată bine„, a declarat Nadhim Zahawi pentru postul de televiziune Sky News.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole