Sean Penn: „Genele lașe” îi conduc pe bărbați să „își pună o fustă”

Actorul Sean Penn a spus că bărbații americani devin din ce în ce mai mult ca femeile în fiecare zi, din cauza „genelor lașe”. Afirmațiile au fost făcute în contextul lansării unui film.

Într-un interviu recent pentru The Independent , actorul de două ori câștigător al Oscarului și fiica sa, Dylan Penn, au promovat viitorul lor film „Flag Day”. În timpul interviului, actorul în vârstă de 61 de ani a spus că crede că bărbații americani au devenit „destul de feminizați”.Am aceste femei foarte puternice în viața mea care nu iau masculinitatea ca pe un semn de oprimare față de ele”, a explicat el.

Există, cred, o mulțime de gene lașe care îi fac pe oameni să-și predea blugii și să-și pună o fustă”. Remarcile lui Penn au fost un ecou al celor pe care le-a făcut la începutul lunii ianuarie. „Sunt în clubul care crede că bărbații din cultura americană au devenit extrem de feminizați”, a spus el la acea vreme. „Nu cred că a fi o brută sau a avea insensibilitate sau lipsă de respect pentru femei are vreo legătură cu masculinitatea, sau a avut vreodată. Dar nu cred că pentru a fi corecti cu femeile, ar trebui să devenim femei”.

Fermecător și acid

El a adăugat că rolurile de gen sunt prea contestate din cauza „absenței comportamentului masculin”. De asemenea, Penn a vorbit despre rețelele de socializare și a spus că el crede că oamenii sunt dispuși să-și compromită adevăratul sine și să-și modifice pozițiile cu privire la problemele importante pentru a fi apreciați și acceptați în totalitate. „Acordăm prea multa importanță acuzațiilor de la oamenii care vor să fie neprihăniți pentru că pot primi o recompensă rapidă”, a spus el.

Sunt puțin frustrat de lume. Mă bucur că sunt bătrân și nu voi avea de-a face cu locul unde vor ajunge chestiile astea”, a conchis actorul, la fel de fermecător și de acid ca întotdeauna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...