Sebastian Stan va juca rolul lui Donald Trump într-un nou film

Sebastian Stan este actorul român care face furori peste Ocean de ani de zile. Se pare că îndrăgitul actor a dat din nou lovitura și va juca rolul lui Donald Trump în viitorul film „The Apprentice”.

Din distribuție va face parte Jeremy Strong dar și Maria Bakalova. Filmul va prezenta povestea tânărului Donald Trump care începe să-și pună bazele afacerii imobiliare din New York.

Acțiunea filmului se situează între anii 1970 și 1980, iar rolul principal va fi jucat de celebrul actor român. Filmul „The Apprentice” se dorește a fi o poveste despre mentorat și inițiere, care documentează începutul unei dinastii americane. Acesta va aborda teme precum puterea, corupția și înșelăciunea.

Filmul va fi regizat de Ali Abbasi, cunoscut pentru „Holy Spider” după un scenariu scris de Gabriel Sherman.

Cine este Sebastian Stan?

Actorul Sebastian Stan a fost nominalizat la categoria ”Cel mai bun actor – Limited Series, Anthology Series or Television Motion Picture” pentru rolul său în filmul ”Pam & Tommy” la gala premiilor Globurile de Aur 2023. Originar din Constanța, Sebastian Stan a devenit cunoscut după ce a jucat rolul său, ca Soldatul Iernii.

Din peisajul copilărie sale a lipsit tatăl său. Părinții săi au divorțat când acesta avea doar doi ani. Când avea opt ani, Sebastian împreună cu mama sa, Georgeta Orlovschi, s-au stabilit pentru o vreme în Viena.

Actorul s-a îndrăgostit de lumea filmului de pe vremea când lucra ghid: „Primul meu job a fost la cinematografie. Am lucrat la cinema-ul 6 din New York. Eram un usher. Vindeam popcorn. Și mai încolo am lucrat la H&M”.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole