Sector 1: Polițiștii au dat amenzi usturătoare unor petrecăreți, printre care se afla și cântărețul Adrian Minune

Publicat: 20 feb. 2021, 18:00, de Andreea Borcilă, în Orașul meu , ? cititori
Sector 1: Polițiștii au dat amenzi usturătoare unor petrecăreți, printre care se afla și cântărețul Adrian Minune

Poliţiştii din sectorul 1 din Capitală au întrerupt o petrecere privată cu mai multe persoane, printre care se afla și cântărețul Adrian Minune. Petrecăreții au primit amenzi de zeci de mii de lei pentru zădărnicirea combaterii răspândirii pandemiei de COVID-19, dar și pentru tulburarea liniștii publice.

„În noaptea de 18/19 februarie 2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie, în urma unui apel 112 privind tulburarea liniştii publice, au identificat mai multe persoane care participau la un eveniment privat”, transmite Agerpres.

„Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 58.000 lei pentru încălcări ale prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, se mai arată în mesaj.

A fost aplicată şi o sancţiune contravenţională în valoare de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice, conform prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială. 

Citește și: