Sectorul 1, îngropat în gunoaie

Noul primar al Sectorului 1, Clotide Armand, descoperă de la o zi la alta câte o „inginerie” a fostei administrații conduse de către Daniel Tudorache.

Una dintre primele măsuri luate de noul edil USR a generat un scandal uriaș cu urmări care afectează pe fiecare locuitor al acestui sector.

Practic, Clotide Armand a descoperit că operatorului de salubritate care ridica gunoiul din Sectorul 1 „a încercat să ne factureze recent servicii la suprapreț. Așa… niște zeci de milioane în plus. Prin complicitatea unor funcționari publici din primărie”. 

În replică, Romprest, operatorul de salubritate susține că nu există dublă facturare, din contră, există suprafețe care nu sunt prinse în contract, dar care sunt curățate. Ca urmare a acestei situații, Clotide Armand refuză să deconteze sumele facturate de operatorul de salubritate, iar acesta a sistat ridicarea gunoiului de pe raza Sectorului 1.

Ca urmare a acestui conflict dintre operatorul de salubritate și edilul Clotide Armand, străzile din Sectorului 1 au fost invadate de gunoaie.

Nu există practic stradă din acest sector unde să nu întâlnești la tot pasul grămezi de gunoaie depozitate pe trotuar sau pe carosabil (vezi FOTO). Imaginile sunt de a dreptul dezolante cu trecători care încearcă să se strecoare printre munții de gunoaie și câinii vagabonzi care au luat cu asalt gunoaiele. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...