Șeful clanului Sportivilor, dus la audieri

Publicat: 24 ian. 2024, 10:37, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Șeful clanului Sportivilor, dus la audieri
Bebino. Șeful clanului Sportivilor, dus la audieri

Șeful Clanului Sportivilor zis și Bebino a fost dus la audieri, miercuri, în urma unor percheziții făcute de DIICOT în București și Călărași. Interlopul este vizat de un dosar de trafic de cocaină.

Informația vine la scurt timp după ce DIICOT a anunțat că face șase percheziții domiciliare în București și Călărași, într-un dosar privind traficul cu droguri de mare risc. Bebino a intrat în atenția publică, după ce la începutul anului 2020, a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu o sabie, într-o confruntare între clanuri.

Ce spune DIICOT?

La data de 24.01.2024 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București efectuează 6 percheziții domiciliare, în municipiul București și județul Călărași, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024, doi suspecți au comercializat, respectiv intermediat comercializarea unor cantități de cocaină (drog de mare risc), către consumatori din municipiul București.

Acțiunea este realizată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Suportul de specialitate este asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.