Șeful e șef și la toaletă. Anchetă, după bătaia de la DSVSA București

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a dispus o anchetă internă, după incidentul de luni de la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor București.

Pare incredibil, dar este chiar adevărat: doi șefi din instituție s-au luat la bătaie, pentru că adjunctul ar fi îndrăznit să folosească toaleta șefului, la care niciun angajat nu avea acces.
Numai că ieri, pe la prânz spiritele s-au încins și s-a ajuns la bătaie între directorul executiv, Ovidiu Zvorișteanu, și adjunctul său – Adrian Vasile. Și cum șeful e șef și la toaletă, Adrian Vasile a cam încasat-o, după câte se pare. El a și sunat la 112 pentru a raporta incidentul, după care cei doi au fost conduși la Secția 13 pentru declarații.  Acum, a intrat pe fir și ANSVSA.

Ce spune ANSVSA

“La finalul acesteia vor fi luate măsurile legale care se impun. Asigurăm cetățenii că, în această perioadă, activitatea personalului din cadrul serviciilor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor se desfășoară neperturbată, astfel încât să asigure tuturor sărbători sigure din punct de vedere alimentar. Considerăm că noi toți trebuie să dăm dovadă permanent, nu doar de un comportament profesionist, ci și etic și moral în fața cetățenilor, în slujba cărora suntem”, se arată într-un comunicat al ANSVSA

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a precizat că s-a dispus declanșarea unei anchete interne, după incidentul care a avut loc la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...