Șeful Inspectoratului de Stat în Construcții girează construcțiile ilegale ale edilului PSD de la Agigea

Un primar PSD de la malul mării a transformat comuna în propria moșie iar primăria în firma sa, dar, cu toate acestea, este tolerat în continuare de autoritățile locale și centrale deși abuzurile acestuia sunt incredibile și au intrat de mult timp în sfera penală.

Sesizări peste sesizări, dar degeaba…

Înainte de deschiderea sesoznului estival, locuitorii din partea de sud a comunei constănțene Agigea, mai exact cei din zona limitrofă stațiunii Eforie Nord, s-au trezit pe zona de promenadă cu niște stâlpi uriași de metal chiar în fața vilelor de pe malul mării (vezi FOTO).

Revoltați de montarea acestor mastodonți de metal, locuitorii din zonă au aflat că urmează să se amenajeze niște terase cu aprobarea primarului PSD al comunei Cristian-Maricel Cîrjaliu. S-au făcut sesizări și reclamații la Inspecția de Stat în Construcții Constanța și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral și Prefectura Constanța, dar degeaba. Toate sesizările erau direcționate către Primăria  Agigea unde edilul Cîrjaliu avea grijă ca lucrurile să rămână ca înainte, adică construcția merge mai departe.

Directorul general al Administrației Naționale Apele Române, Laslo Barabaș, a precizat pentru PUTEREA că „terenul pe care se execută lucrările de construire nu se află în administrarea ANAR-ABA Dobrogea Litoral” și, ca atare, „aspectele semnalate, nu intră în competența instituției noastre, sesizarea a fost redirecționată spre soluționare la Primăria Comunei Agigea”.

Romulus Bulacu, pe „mute”, dar cu ediulul PSD de la Agigea

În schimb, inspectorul general al Inspectoratului de Stat în Construcții, liberalul Romulus Bulacu, nici n-a catadicsit să dea un răspuns la solicitarea PUTEREA privind acest caz de la Agigea, deși termenul legal de 30 de zile a fost depășit. 

Practic, vâlceanul impus de premierul Florin Cîțu la șefia ISC, Romulus Bulacu, a închis ochii la construcția ilegală de la Agigea păstorită de controversatul edil edilul PSD, Cristian-Maricel Cîrjaliu.

Primăria Agigea luată pe persoană fizică de edilul PSD Maricel Cîrjaliu

Trebuie precizat că anul trecut, primarul comunei Agigea, Cristian Maricel Cîrjaliu, a fost trimis în judecată de procurorii DNA într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu.

El este acuzat că a expropriat terenul unuia dintre cele mai cunoscute restaurante pescărești de pe litoral, pentru a prelua afacerea. De asemenea, este de subliniat faptul că e 12 ani, Agigea este păstorită după bunul plac de către Cristian Maricel Cirjaliu, vicepreședinte al PSD Constanța și care, atenție, nici până azi nu are viceprimar și comisii de specialitate, deci nici consiliu local funcțional, pentru că primarul, nemulțumit de rezultatul votului, blochează validarea acestora.

Agigea 1
Agigea 2

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole