Șeful ISU Timiș, nevaccinat, este internat cu COVID-19. Afectarea pulmonară este serioasă

Colonelul Lucian Mihoc s-a infectat cu Covid-19 și a fost internat miercuri la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara. El are 43 de ani și este șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș. Șeful ISU Timiș nu este vaccinat. Momentan, starea sa de sănătate este bună, dar are o afectare pulmonară destul de serioasă.

După apariția primelor simptome, testul a ieșit pozitiv. Șeful ISU Timiș a mers la spital după câteva zile, iar medicii au decis să-l interneze. Acesta are plămânii afectați în proporţie de 30-40%, conform Digi24. De aceea, bărbatul rămâne sub atenta supraveghere a medicilor.

Județul Timiș, mai multe focare de Covid

De-a lungul timpului, la ISU Banat au fost mai multe focare de Covid-19. Au fost astfel de situații în februarie, dar și în noiembrie anul trecut.

Valul 4 se manifestă pregnant în județul Timiș, inclusiv la nivel înalt. Și subprefectul județului Timiș, Ovidiu Drăgănescu, a fost confirmat cu Covid-19. El este însă vaccinat și a făcut o formă ușoară.

La începutul acestui an, Elena Popa, subprefect de Timiș, a murit din cauza virusului SARS-CoV-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Augustin Oancea, cel mai ”deștept băiat” din pandemie! A participat singur...

Dispariția din piață a celui mai deștept băiat din energie, Bogdan Buzăianu, legat ombilical de curentul ieftin de la Hidroelectrica, a făcut loc pe...