Șeful PNL Bistriţa, susţinător al lui Orban: Liderii nu trebuie schimbaţi pe relative criterii de oportunitate.

Primarul Bistriţei, Ioan Turc, preşedinte al filialei municipale a PNL, şi-a exprimat în mod deschis susţinerea faţă de Ludovic Orban în competiția pentru șefia partidului, el argumentând că „liderii nu trebuie schimbaţi pe relative criterii de oportunitate pentru că dacă doar oportunitatea relativă este criteriul, atunci ne asumăm condiţia unui telefon mobil, a unei râşniţe de cafea sau a unei maşini de spălat”.

„Sunt aici în calitate de susţinător al preşedintelui PNL, Ludovic Orban. Eu cred că atunci când pretinzi şi ceri statutul de lider al unui partid atât de mare cum este PNL, dincolo de latura obiectivă, care înseamnă doctrină, care înseamnă management politic, e nevoie şi de o foarte bună cunoaştere a partidului, a oamenilor din partid. Cine cunoaşte mai bine astăzi decât Ludovic Orban Partidul Naţional Liberal? Îi cunoaşte pe nume pe sute de membri ai PNL.

Nu am fost în echipa lui Ludovic Orban în 2017, dar m-a convins şi de aceea are tot respectul meu şi al colegilor mei din filiala judeţeană Bistriţa Năsăud. Mai cred că liderii nu trebuie schimbaţi pe relative criterii de oportunitate pentru că dacă doar oportunitatea relativă este criteriul, atunci ne asumăm condiţia unui telefon mobil, a unei râşniţe de cafea sau a unei maşini de spălat. Or, totuşi, suntem oameni, avem nevoie de o cultură puternică ]n PNL, cultură care presupune inclusiv respectul pentru liderii noştri”, a declarat Ioan Turc, citat de News.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...