Șeful PNL Bistriţa, susţinător al lui Orban: Liderii nu trebuie schimbaţi pe relative criterii de oportunitate.

Primarul Bistriţei, Ioan Turc, preşedinte al filialei municipale a PNL, şi-a exprimat în mod deschis susţinerea faţă de Ludovic Orban în competiția pentru șefia partidului, el argumentând că “liderii nu trebuie schimbaţi pe relative criterii de oportunitate pentru că dacă doar oportunitatea relativă este criteriul, atunci ne asumăm condiţia unui telefon mobil, a unei râşniţe de cafea sau a unei maşini de spălat”.

“Sunt aici în calitate de susţinător al preşedintelui PNL, Ludovic Orban. Eu cred că atunci când pretinzi şi ceri statutul de lider al unui partid atât de mare cum este PNL, dincolo de latura obiectivă, care înseamnă doctrină, care înseamnă management politic, e nevoie şi de o foarte bună cunoaştere a partidului, a oamenilor din partid. Cine cunoaşte mai bine astăzi decât Ludovic Orban Partidul Naţional Liberal? Îi cunoaşte pe nume pe sute de membri ai PNL.

Nu am fost în echipa lui Ludovic Orban în 2017, dar m-a convins şi de aceea are tot respectul meu şi al colegilor mei din filiala judeţeană Bistriţa Năsăud. Mai cred că liderii nu trebuie schimbaţi pe relative criterii de oportunitate pentru că dacă doar oportunitatea relativă este criteriul, atunci ne asumăm condiţia unui telefon mobil, a unei râşniţe de cafea sau a unei maşini de spălat. Or, totuşi, suntem oameni, avem nevoie de o cultură puternică ]n PNL, cultură care presupune inclusiv respectul pentru liderii noştri”, a declarat Ioan Turc, citat de News.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...