Șeful Poliției a demisionat în urma scandalului legat de întâlnirea cu clanurile interlope

Chestorul Liviu Vasilescu și-a dat demisia din funcția de inspector general al Poliției Române într-o conferință de presă televizată. Liviu Vasilescu a acuzat un atac la adresa Poliției Române din partea celor care urmăresc la televizor activitatea instituției.

„Ca ofițer și ca manager mi-am făcut datoria cu onoare și cu bună credință, integritatea profesională fiind principiul care m-a ghidat în întreaga carieră”, declară Liviu Vasilescu. Acesta a adăugat că a constatat un atac mediatic concertat împotriva Poliției Române și a Ministerului Afacerilor Interne, „într-o perioadă în care era nevoie de liniște pentru protejarea cetățenilor.

Liviu Vasilescu a transmis polițiștilor că este onorat să fie colegul lor și să lucreze împreună. „Vă rog să-mi permiteți ca de astăzi să mă retrag din funcția de inspector general al Poliției Române, să rămân ofițer de poliție și să îndeplinesc sarcinile ce-mi vor fi încredințate” a adăugat Vasilescu.

Șeful demisionar al Poliției Române a fost filmat când s-a întâlnit cu membri al clanului Duduianu, înainte de ceremonia înmormântării lui Emi Pian. Deși ministrul Afacerilor Interne a declarat ulterior că întâlnirea a avut loc pentru ca Poliția să se asigure că vor fi respectate regulile de distanțare socială, scandalul nu a mai fost oprit. Reprezentanții Poliției au arătat că au cerut devansarea ceremoniei, lucru care s-a și întâmplat.

Citește și:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...