Șeful USR: Nu putem fi prostiţi la nesfârşit. Am prins PSD furând la Sectorul 1

Liderul USR Dan Barna intervine în scandalul posibilei fraude de voturi de le Sectorul 1 și spune că cei de la PSD au fost prinși furând la alegeri.

„În momentul de faţă nu există niciun temei pentru renumărarea voturilor.(…)Dacă a fost fraudă trebuie să răspundă autorităţile. Dacă autorităţile consideră că a fost fraudă, BEC va lua măsurile legale.(…) Nu putem fi prostiţi la nesfârşit. Nu putem să închidem ochii la o nouă dovadă de furt şi să ridicăm din umeri – E Clotilde primar. Asta este”, a afirmat marţi Dan Barna, la ieşirea din biroul electoral Sector 1.

Preşedintele USR a mai adăugat că primar la Sectorul 1 este acum Clotilde Armand

„Metodele le-aţi văzut foarte bine. Băgate buletine anulate în saci. Înlocuite procesele verbale cu altele, cu semnături. Imaginaţia mea este săracă pe lângă ce poate face PSD. Clotilde Armand este primar la Sectorul 1. Rezultatele finale vor arăta asta.(…)Ne aşteptăm să existe măsurile legale necesare. Dacă autorităţile îşi fac treaba şi persoanele vinovate vor fi suspendate, nu vor mai fi astfel de alegeri peste patru ani. Acum am prins PSD furând la Sectorul 1. Trebuie să avem o reacţie”, a explicat Barna.

Clotilde Armand ar fi câştigat Sectorul 1 cu aproximativ o mie de voturi în faţa lui Dan Tudorache, conform liderului USR.

Biroul Electoral Central discută, marți, sesizările din Sectorul 1 şi Sectorul 5 ale candidaţilor PNL şi USR-PLUS, Clotilde Armand şi Cristian Băcanu, care acuză că au fost fraude la alegerile locale, conform News.ro.

Citește și:

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Liderul USR Dan Barna ne spune ca : „Nu putem fi prostiţi la nesfârşit.” ?
    Dar USR este prostit si furat pe fata de către PSD.
    Dl. Dan Barna ! Sa privească mai atent cum stau lucrurile in teritoriu si sa colaboreze deschis cu politia romana pentru al sau ajutor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole