Semnificație cifra 17 în numerologie. Cei născuți în aceasta zi au caracteristici aparte

Cifrele au dincolo de fiecare simbol o însemnătate pe care știința numerologiei o identifică ca fiind  extrem de relevantă în personalitatea fiecăruia. Cei născuți în data de 17 au o serie de trăsături total diferite fiind considerați invincibilii zodiacului. Afla ce semnificație are cifra 17 în numerologie.

Semnificație cifra 17 în numerologie

Tinem cont de zodii, detalii ale personalității sau credem ca mostenim genetic anumite trăsături. Uitam însă un detaliu extrem de important: ziua nașterii noastre ne poate spune de asemenea multe depre propria viață, despre viitor sau despre impasurile pe care le vom avea de traversat.

Cifra 17 este una dintre cele mai puternice din aceasta știință. Cifra 17 este alcătuită din alte doua numere cu greutate în numerologie, respectiv 1 și 7. Persoanele care vin pe lume intr-o astfel de zi au un parcurs ales de dinainte de poposi în aceasta lume. De altfel, li se scriu în cartea vieții numeroase experiențe, unele dintre ele chiar dificil de gestionat. De ce? Cu siguranță datorită puterii cu care sunt întâi înzestrate. Cifrele 1 și 7 descriu în numerologie continuitatea, astfel ca drumul celor care se nasc în aceste zile trăiesc viață ca pe un ciclu repetitiv. De altfel, norocoși cifrei 17 combina aceste valente cu ideea invincibilitatea, dârzenia și altruismul. 

Au capacități extrasenzoriale

Multe dintre persoanele care susțin ca au capacitatea de simți la nivel energetic multe mai mult decât oamenii de rans se nasc în mod cert în data de 17. Aceștia sunt înzestrați cu darul de a percepe experiențe din afara lumii pe care o trăim putând chiar aduce mesaje ‘’de dincolo’’. S-ar părea însă ca nu toți sunt capabili sa realizeze ca au astfel de puteri. De altfel, alții descoperă aceasta parte a propriului Sine după o călătorie îndelungată.

Horoscop de weekend 5 Noiembrie. Trei zodii au parte de conflicte în cuplu

Majoritatea dintre aceștia afla abia la Varsta maturității ca au cel puțin intuiția mult mai dezvoltata decât cei din jurul lor. 

Nu vor rezista sa trăiască în alt loc decât în cel în care se simt cu adevărat ei înșiși

Cei născuți în ziua de 17 a lunilor sunt dependenți de cei dragi, de amintiri și senzații din trecut care au făcut parte din formarea lor. Astfel, ei sunt cei care nu pot sa iei părăsească niciodată ‘’cuibul’’ decât pentru perioade scurte de timp. O relație cu un bărbat născut sub semnul 17 întrunește toate trăsăturile unei iubiri desprinse din romanele de dragoste. Tandri, atenți și protectori, aceștia se vor dovedi un partener ideal de drum lung prin viață.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole