Senatorul Eugen Ţapu-Nazare (PNL): Ministrul Transporturilor pierde trenul pentru Moldova!

Senatorul PNL Neamţ Eugen Ţapu-Nazare a declarat, sâmbătă, că ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, “pierde trenul pentru Moldova”, făcând referire la amânarea licitaţiei pentru tronsonul Buzău – Focşani din autostrada A7.

După ce ‘s-a remarcat’ cu sutele de copii care au stat în câmp zeci de ore în trenul Constanţa – Timişoara, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, mai pierde un tren: cel al construcţiei tronsonului Buzău – Focşani, din Autostrada A7. Anunţată cu mare tam-tam, licitaţia pentru acest sector de drum, care trebuia să fie organizată în luna august, a fost amânată. Păi cum vine asta? Promovăm doar ce ne convine, să lăsăm impresia că muncim pentru Moldova, dar ne ascundem când eşuăm? Un lucru trebuie să fie clar: guvernarea e ceva serios, nu e o joacă. Ea presupune şi seriozitate, şi ştiinţă, şi putinţă. Şi, desigur, şi transparenţă“, a declarat senatorul Eugen Ţapu-Nazare.

Parlamentarul PNL Neamţ i-a mai acuzat pe miniştrii USR PLUS că sunt mai preocupaţi de luptele împotriva premierului Florin Cîţu, dar şi de “noile alianţe cu PSD şi AUR”, iar guvernarea a trecut în planul secund. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...