Peste 13.000 de persoane au trecut pe la racla Sf. Dumitru. Care e timpul mediu de așteptare

Peste 13.000 de pelerini s-au închinat la racla cu moaștele Sfântului Dumitru, începând cu duminică, 26 actombrie. La pelerinajul de pe dealul Mitropoliei au acces doar persoanele din București.

Conform sursei citate, până luni la ora 13:00 au luat parte la pelerinaj peste 13.000 de oameni – circa 8.000 duminică, iar restul, luni, potrivit hotnews.ro.

Timpul mediu de așteptare este de aproximativ o oră, jandarmii delimitând cu garduri culoare speciale. Pelerinajul de pe dealul Mitropoliei are loc în condiții speciale, din cauza pandemiei de COVID-19.

Evenimentul are loc în perioada 25-27 octombrie și au acces doar persoanele cu reședința în București, conform protocolului încheiat de municipalitate cu Patriarhia și aprobat de primarul în exercițiu Gabriela Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...