Sforarul șef Bogdan Mîndrescu îl vrea administrator șef la Aeroportul Otopeni pe cel care a pus țarc presei în Parlament

Sforarul șef al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, secretarul de stat Bogdan Mîndrescu, vrea să-și impună oamenii pentru a menține controlul și asupra Aeroportului Băneasa, dar mai ales Otopeni.

Eduard Bachide, specialistul în agroturism și agronomie

Pe data de 14 noiembrie 2022, Ministerul Transportuilor și Infrastructurii, a postat pe site Scrisoarea de așteptări necesară selecției membrilor Consiliului de administrație, respectiv directorilor, pentru perioada 2023-2027, la Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) S.A, adică a aeroporturilor Otopeni și Băneasa.

Este vorba de alegerea pentru patru ani a celor șapte membri ai bordului administrativ de la CNAB, după care, ulterior, se alege directorul general și echipa de conducere. La ora actuală, există cei șapte administatori provizorii care ar urma să fie bătuți în cuie pentru încă patru ani.

Ca urmare a aranjamentelor țesute de Bogdan Mîndrescu, președintele interimar al CA de la CNAR a ajuns Eduard Bachide, secretar de stat în Ministerul Apărării Naționale, care vrea un mandat de patru ani.

Acesta este licențiat la Universitatea Biotera în management agroturistic și are un master în științe agronomice, dar, între septembrie 2018 și mai 2022, a fost directorul Direcției afaceri interne din Camera Deputaților.

Însă, cât a fost la Camera Deputaților, Eduard Bachide s-a remarcat prin faptul că pe data 4 septembrie 2018 a montat un țarc pentru presă în fața sălii de ședință a Camerei Deputaților vrând să facă ordine între reporteri și cameramani. Țarcul lui Bachide a fost imediat demontat de către Liviu Dragnea, care era președintele Camerei Deputaților.

Așteptările lui Mîndrescu

Acum, Bogdan Mîndrescu vrea să-l impună pe Eduard Bachide președintele Consiliului de Administrație de la CNAB pentru patru ani. De asemenea, tot Mîndrescu îl vrea tot pentru patru ani, administator la CNAB pe prietenul său, Laurențiu Ilie specialist în …geografie.

Totodată, ca să aibă control în CA de la CNAB, Mîndrescu a impus-o provizoriu pe Georgeta Bumbac. Practic, prin Bachide și cei trei membrii ai bordului administrativ, Mîndrescu vrea să controleze în următorii patru ani cele două aeroporturi Otopeni, unde a și fost o perioadă director, dar a plecat de frica …DNA, și Băneasa.

6 COMENTARII

 1. Un spagar nenorocit care a distrus totul in jurul lui! In minister toată lumea tremura dacă nu face ce zice el ca sunt dați afara!
  Și a făcut birou de 50.000 de euro cu draperii ca acasa și canapele englezești din piele albă , plus mocheta ca la hotel!
  Scaunele sunt din piele întoarsă după ultima fitza, și el nu aproba un scaun pt angajați!
  Toată lume știe ca numirile le face pe bani dar nimeni nu ia nicio măsura!
  Ne plângem dar ne meritam soarta ca nu face nimeni nimic!

 2. In momentul asta la minister e mare sedinta la Mindrescu in birou cu directorii de la aeroport și Directorul General de la aeroport!
  Nu îl frământa de ei cât îl frământa cine , ce și cum a dat!
  Așteptăm după sedinta sa vedem dacă sunt demiteri sau demisii! Dacă nici acum nu se întâmpla nimic însemna ca i a chemat doar sa mărească taxa de protecție ca sunt probleme!
  Sa vedem!

 3. Mindresculeee!!!!
  Nu poti sa te faci ca nu știi ca doar ai primit su tu comentariile și articolul!
  Sa vedem acum ce măsuri o sa iei ca doar ești secretar de stat pe Aviație nu?
  Sau ești complice și nu ai ce sa le faci?
  Lumea in aeroport așteaptă sa știi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...