Și-a înjunghiat fosta iubită pentru că l-a părăsit. Bărbatul a fost arestat preventiv

Un bărbat din Constanța a fost arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat concubina, fiind supărat că aceasta îl părăsise. Femeia a reuşit să sune la 112 înainte să leşine, fiind ajutată de unul dintre copii. Ea a fost dusă la spital şi supusă unei intervenţii chirurgicale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că procurorii au reţinut un bărbat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

“După ce concubina îl părăsise şi se mutase cu cei doi copii minori la locuinţa mamei ei din oraşul Cernavodă, la data de 21 februarie 2022, în jurul orelor 08.00, inculpatul s-a deplasat la locuinţa respectivă, unde după ce fosta concubină a refuzat să se întoarcă la el, a atacat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit în zona posterioară a ambelor membre inferioare, astfel că i-a provocat plăgi tăiate profunde în regiunea poplitee a ambelor picioare, cu secţionarea pachetelor vasculo-nervoase şi a planurilor musculo-tendinoase, viaţa victimei fiind pusă în primejdie ca urmare a şocului hemoragic”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că victima are nevoie de cel puţin trei luni de îngrijiri medicale şi că femeia a reuşit să sune la 112 înainte să leşine.

“A fost estimat preliminar un număr de 95-100 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea persoanei vătămate, cu menţiunea că, pentru aprecierea asupra unor eventuale alte consecinţe grave (cum ar fi invaliditatea), cea în cauză necesită reexaminare medico-legală după 6-12 luni de la evenimentul traumatic. Viaţa victimei a fost salvată, întrucât aceasta, cu ajutorul unuia dintre copiii minori, a reuşit, până să leşine, să sune la 112, astfel că a fost transportată cu ambulanţa în scurt timp la spital, unde a fost internată şi supusă de urgenţă intervenţiei chirurgicale”, au mai precizat procurorii constănţeni.

Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Constanţa care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole