SIE caută colegi noi! Campanie de recrutare a celui mai secret serviciu de informații!

Serviciul de Informații Externe (SIE) este unul cu o muncă foarte interesantă, dar și ascunsă ochilor publicului larg. Foarte rar și-a căutat angajați prin campanii de recrutare la vedere.

Se pare că acum din cauza multor plecări din sistem, SIE e nevoit să facă promovare angajărilor. Din păcate, bulversarea sistemului de ordine și siguranță publică prin lipsa predictibilității salariilor și pensiilor, prin diminuarea bugetelor și a altor decizii cel puțin controversate luate de către politicieni au condus la punerea pe butuci a multor instituții. Nu este de mirare cum eșecuri privind aderarea la Schengen, negocierea PNRR sau a altor aspecte care ne-au prejudiciat economia și securitatea, se înmulțesc.

Pentru a reuși să rămână la un nivel de performanță acceptabil, serviciile fac eforturi pentru a întări componenta de resursă umană. Așa cum se știe din popor….tot omul sfințește locul!

Astfel, SIE organizează o campanie de recrutare până pe 15 iunie 2023, pentru ocuparea mai multor posturi. 

Dacă îți dorești o astfel de carieră SIE ar vrea să îți pui următoarele întrebări: “Vrei să faci altceva, să ai o carieră specială, diferită, unică? Îți dorești mai mult decât un job, îți dorești să poți contribui la realizarea obiectivelor de securitate ale tării tale? Vrei să fii și tu parte din „first line of defence” a ţării tale?”

Care sunt specializările vizate de SIE?

SIE caută specialiști în cyber-intelligence, mentenanță hardware / rețele, tehnologia informației, criptologie, cercetare / dezvoltare tehnologii, programare IT și automatizare. Nu doar It-iștii sunt la mare căutare. SIE vrea să angajeze și specialiști în instalații pentru construcții, electrică și energetică, construcții civile și autovehicule rutiere.

Primul pas pentru înscriere, până la data de 15 iunie 2023, inclusiv,  este să transmiți un CV chiar de pe site-ul SIE, sau la adresa resurse_umane@sie.ro.

Dacă vei fi eligibil, vei participa, în București, la interviuri și etape de evaluare psihologică, profesională, de testare a cunoștințelor de limbi străine și medicală.

Citește și: Primăvara se caută bobocii! SRI și SIE iau cu asalt universitățile!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...