Simion își trimite copiii la mare

În timp ce se pregătește de nuntă și se duce să facă, personal, la Lungulețu și la Băleni, cumpărături pentru marele eveniment, unii afirmând că a furat substanțial startul la prezidențiale, George Simion, liderul AUR a mai venit cu o noutate în fața opiniei publice. El ar avea în grijă trei copii de la Filiași.

Nu, nu sunt orfani copiii, dar sunt dintr-o familie fără prea multe posibilități materiale. „Robert, Laurențiu și Ionuț, copiii noștri de lângă Filiași” așa îi prezintă liderul AUR. El le-a dăruit costume populare și i-a invitat la nuntă pe toți cei trei frați. De asemenea, le-a promis, după ce a vorbit cu tatăl lor, că-i trimite la mare.

Acuma, nu prea pe banii lui, că a poftit doritorii să doneze cât cred de cuviință pentru un sejur la sfârșit de august și început de septembrie. Evident, înainte de începerea școlii, pe 5 septembrie.

„Mergem de pe 30 august, atunci. Eu nu am mai venit de mult la voi. Am venit la voi ca să vă dau bursa și să vorbim cu tata că toată lumea ne-a contactat să ne întrebe cum poate să ajute. Și mergem înainte la mare, și mergeți și la mine la nuntă. Am nuntă mare”, a spus Simion.

La evenimentul din 27 august, George Simion așteaptă peste 15.000 de persoane.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...
Ion Simu Alexandru si Bogdan Mindrescu

Alertă la Ministerul Transporturilor. „Săgeata” lui Mîndrescu se spovedește la DNA....

Începerea urmăririi penale de către DNA față de cei doi directori de la CFR SA - Ion Alexandru Simu și Petru Ceșa, a băgat...