Singurul primar USR-PLUS din Teleorman a trecut la PNL

Publicat: 30 nov. 2022, 17:38, de Ziarul Puterea, în POLITICĂ , ? cititori
Singurul primar USR-PLUS din Teleorman a trecut la PNL

Singurul mandat de primar pe care l-a obținut USR-PLUS în Teleorman, la alegerile locale din 2020, este acum la PNL, conform unui anunț al liberalilor.

Încă o dată, echipa PNL Teleorman demonstrează că este puternică, unită și singura care poate duce la îndeplinire obiectivele de dezvoltare pentru localitățile județului Teleorman.

Drept dovadă, tot mai mulți edili teleormăneni ni se alătură, așa cum a făcut-o și singurul primar USR-PLUS: Marius Stanciu, tânărul primar al comunei Drăgănești de Vede, este acum în echipa liberală și a lucrat împreună cu noi încă de la câștigarea mandatului, din anul 2020, atunci când a reușit, prin determinarea, ambiția și hotărârea sa de a schimba în bine viața cetățenilor, să-l învingă pe fostul primar care a „gestionat” localitatea Drăgănești de Vede timp de 28 de ani.

În mod cert, la alegerile din 2024, Marius va fi candidatul nostru la funcția de primar.

Citește mai departe pe Liber în Teleorman. 

În urma publicării articolului, USR ne-a trimis un drept la replică pe care îl publicăm mai jos. 

Proaspăt trimis în judecată pentru folosirea influenței ca președinte de partid, senatorul Pîrvulescu, aflat (încă) în libertate, continuă să alerge primarii cu televiziunile de casă, pentru a le obține declarații de dragoste eternă pentru liberali.

Orice primar de comună știe că banii de la Guvern pot ajuta balanța “dezechilibrată” a bugetelor precare pe care le administrează.

Biroul Județean al USR Teleorman ține să îl informeze pe domnul senator că Marius Stanciu este și va fi primar al USR, lucru confirmat chiar de acesta. Totodată, îi recomandăm domnului senator să continue cu “vorbele bune” pentru finanțare în direcția comunei Drăgănești de Vede, pentru că acolo banii chiar sunt folosiți în interesul cetățenilor.

Primarul Marius Stanciu, alături de viceprimarul USR, Lucian Pereanu, și cei 4 consilieri locali au fost învestiți în funcție cu un număr mare de voturi, îndeplinindu-și cu brio misiunea până acum. Aceștia vor continua să facă administrație locală de calitate, ca parte a USR.

În concluzie, domnule senator, continuați să investiți în Drăgănești de Vede pentru că USR are acolo un bun administrator!

Biroul Județean al USR Teleorman