Situație gravă la ATI: peste 1.000 de pacienți infectați cu Covid-19, internați

Situația generată de pandemia de coronavirus în România se înrăutățește pe zi ce trece mai tare. Am ajuns să înregistrăm peste 8.500 de cazuri de infectare zilnic, iar în fiecare zi peste 100 de pacienți infectați cu Covid-19 mor. De asemenea, situația este gravă și la secțiile de Terapie Intensivă, unde sunt internate peste 1.000 de persoane.

„ În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.867. Dintre acestea, 1.001 sunt internate la ATI”, anunță Grupul de Comunicare Strategică în bilanțul de miercuri.

În ultimele 24 de ore, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, au fost raportate 8.600 de cazuri de infectare și 146 de decese cauzate în rândul pacienților infectați cu virusul provenit din China. Este cel mai mare număr înregistrat până în prezent de la începutul pandemiei, atât în cazul infectărilor, cât și în cazul deceselor.

Până astăzi, 4 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 267.088 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 186.260 de pacienți au fost declarați vindecați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...