Două canele tv SkyShowtime aduc o explozie de conținut premium în România!

Publicat: 25 apr. 2024, 13:49, de Radu Caranfil, în Cultură , ? cititori
Două canele tv SkyShowtime aduc o explozie de conținut premium în România!

Astăzi este o importantă pentru piața media din România. Celor două televiziuni SkyShowtime debutează pe scena locală. Această inaugurare deschide uși către un nou univers al divertismentului pentru milioane de telespectatori, oferind acces la conținuturi premium și exclusive.

SkyShowtime 1 și SkyShowtime 2 își fac debutul oficial în România, intrând în grila digitală a celei mai mari companii de cablu, Digi. Această mișcare este parte dintr-un parteneriat strategic care extinde portofoliul de programe și aduce mai aproape de publicul român conținuturi de înaltă calitate și diversitate.

Pentru abonații Digi care dispun de pachetul TV digital, această lansare aduce o veste excelentă. Pe lângă faptul că vor avea acces la cele două canale liniare premium SkyShowtime 1 HD și SkyShowtime 2 HD, ei vor putea beneficia și de serviciul de streaming SkyShowtime, fără costuri suplimentare, pe toată durata campaniei promoționale, în perioada 25 aprilie 2024 – 15 iulie 2024.

Monty Sarhan, CEO-ul SkyShowtime, subliniază importanța parteneriatului cu Digi și extinderea acoperirii acestui serviciu către peste două milioane de clienți din România. Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ în eforturile de a oferi acces la conținuturi captivante și de a satisface nevoile diversificate ale audienței românești.

CEO-ul DIGI Communications N.V., Serghei Bulgac, subliniază angajamentul companiei de a asigura accesul la conținuturi extinse și diversificate. Parteneriatul cu SkyShowtime reprezintă o evoluție naturală în strategia DIGI de a oferi servicii de înaltă calitate și o experiență de divertisment îmbunătățită pentru clienții săi.

Acest parteneriat marchează începutul unei colaborări fructuoase între SkyShowtime și DIGI, deschizând noi posibilități și modalități de acces la conținutul premium oferit de SkyShowtime pentru telespectatorii din România.

Pe lângă conținutul de box office de la Hollywood, precum și serialele și spectacolele globale exclusive, SkyShowtime aduce în portofoliul său și titluri variate care vor satisface toate gusturile și preferințele telespectatorilor români. De la filmele de succes din cinematografia mondială la serialele de colecție și producțiile originale, oferta SkyShowtime promite o experiență captivantă și memorabilă pentru publicul român.

SkyShowtime aduce în România o gamă variată de filme și seriale premium, inclusiv producții de la Hollywood și spectacole globale exclusiviste. Printre filmele disponibile se numără titluri precum „Cocaine Bear”, „Dragoste pe Muchie de Cuțit”, „Fast X”, „Oppenheimer”, „PAW Patrol: The Mighty Movie”, „Smile”, „Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem”, „The Perfect Escape” și „The Super Mario Bros. Movie”.

În ceea ce privește serialele, SkyShowtime oferă spectacole captivante precum „Lawmen: Bass Reeves”, „Special Ops: Lioness” (cu Zoe Saldana și Nicole Kidman), „Halo”, „Star Trek: Discovery”, „Ted” și „Tulsa King” (cu Sylvester Stallone). De asemenea, în grila de programe se regăsesc seriale de colecție precum „Dexter”, „Frasier”, „The Office”, „Ray Donovan” și multe altele.

Astfel, intrarea televiziunilor SkyShowtime în România reprezintă un moment semnificativ în peisajul media local, deschizând noi orizonturi pentru telespectatori și consolidând diversitatea și calitatea ofertei de divertisment disponibilă pe piața românească.