Șoc în Europa: Ungaria a decis să iasă din Uniunea Europeană

Premierul maghiar Viktor Orban a făcut un anunț încredibil în discursul de Anul Nou adresat cetățenilor care va zgudui întreaga Europă și nu numai.

Viktor Orban s-a plâns că Ungaria a fost atrasă în comunitatea europeană prin înșelăciune, iar promisiunile care i-au fost făcute de la Bruxelles nu au fost îndeplinite.

 „Noi făceam parte dintr-o familie europeană și s-a dovedit a fi o familie L/GBT, în care în loc de tată și mamă părinți sunt impusi copilului numărati ca într-un lagăr de concentrare (părinte 1 și 2). Națiunea maghiară nu a fost niciodată de acord cu sodomia, așa că eu și Bruxelles nu mai suntem pe același drum. Începem imediat procedura de ieșire din Uniunea Europeană”, a spus șeful guvernului ungar.

45 COMENTARII

 1. Are dreptate omul , nu se poate ca doar LGBD sa aiba dreptul de a face ce gandesc , ei sunta oameni bolnavi , iar lumea sa nu se poata apara de ei. Cum sa-mi educi tu copilul ? Suntem deja peste masura , atacati psiologic de acesti corifei ai pierzaniei si tupeului !

 2. Singura sansa a UE sa se reabiliteze in fata romanilor si bulgarilor este ca in martie la Consiliul JAI sa accepte intrarea celor doua tari in Schengen.Austria si Olanda sa anunte in cursul lunii ianuarie ca sustin aceasta aderare .
  Altfel va fi prea tarziu si orice amanare va fi un dezastru pentru UE in perspectiva alegerilor din 2024.Este posibil ca dupa alegerile din 2024 Romania sa spuna adio UE.Ca prea multa bataie de joc a fost la adresa României.
  Si Sua va avea surprize in Romania avand in vedere politica criminala privind vizele pentru romani.(Romania privita ca o tara africana).

 3. 2023 și gata ne băgăm cu ruși că ăștia nu ne-au furat tezaurul , sau suntem neutri că Ucraina …. Ba terminațio cu balivernele astea că dacă nu eram cu americani daca nu eram in nato eram dezbinați acum .

 4. Nu se va întâmpla acest lucru niciodată.
  Trist este faptul că o țară recunoscută că democratică,ia o decizie prin vocea lui Orban care este un proRus recunoscut. Dacă acest lucru se va întâmpla,va fi mare bai.

 5. Întrucâtva sânt de acord cu cele spuse de acest mare dușman al românilor.,,oamenii,,de la Bruxelles sânt niște acaparatori cu vechi state în serviciu,ei fac/ au făcut și fac pe dracul in patru de a vinde iluzii de bunăstare a popoarelor subjugate în acest/ această iluzie de UE.Dupa intrarea în acest conglomerat de state ,unele cu comanda directă ( sper că se înțelege aluzia)asupra statelor estice( nu le enumăr ,știți care sânt),altele subjugate ca-n evul mediu,gen: Romania,distrugandu- le industria, economia,furandu- le toate bogățiile( nu le enumăr,se cunosc care sânt) ,promitandu- le
  românilor o viață mai bună mai frumoasa in mirajul occidentului,,,facilitandu- le intrarea în aceasta gloata a populației europene,condițiile impuse ,piedicile care lu sa impus/ impune ,găsirea unor noduri în papură,pentru a împiedica această intrare ,și de către cine,de austria,austrie care pe timpul imperiului dualist-o ungar a ucis,furat bogățiile Transilvaniei,și care,fura in continuare pământurile, păduri. sistemul bancar austriac,OMV- ul ,întreprinderi
  austriece de pe teritoriul României fac profit in Romania și-l transfera in tara de origine,fără a face investiții.Gazele și petrolul românesc se
  tranzacționează la bursa din viena.Cu alte cuvinte se întâmplă același lucru că pe vremea imperiului austro-ungar,acum sub o formă mai diplomatică.Din păcate politicieni români trădători de neam și țară( unii) sânt părtași la aceste nenorociri care sau abătut/ abat asupra României.Intreb și mă întreb totodată :până când mai putem răbda?????….tot îl vine de la cuibul de hoți numit bruselles.

 6. Unda de soc,produsa in UE de iesirea U.K. ,care nu a acceptat situatia, in care Germania,care a fost invinsa (si de Anglia)in cele doua razboaie mondiale,sa -si impuna politicile cu ajutorul uniunii,a creat o fisura din ce in ce mai evidenta in Europa. Oricum ,sa nu credem ,ca acceptarea tarilor din blocul estic,in UE s-a facut ,fara interese de tot felul (piete de desfacere,forta de munca ieftina,resurse naturale,eliminarea concurentei e.t.c.),si nu din mila, pentru popoarele oprimate de regimurile comuniste .

 7. Nu știm dacă e adevărat. Trebuie să verificăm.
  Dar celor care spun că suntem slugi la UE le transmit doar atât: aduceți-vă aminte cine a negociat și ce a negociat pt intrarea țării noastre în UE, de a ajuns România în această stare. Plus că nu ne stă nici în fire să ne omorâm cu muncă și nici să respectăm legile.

  • Foarte corect spus! Oare fara UE ne va fi mai bine? Nicidecum, pentru ca romanul e invatat sa stea cu mana intinsa, sa gandeasa altul pentru el, sa se faca ca munceste, pretentii mari cu eforturi minime. Ne furam singuri caciula, hao sa fim seriosi! Intrebati-i pe ungurii care lucreaza in UE ce parere au despre politica dusa de guvernul Orban! Sunt scarbiti si indignati despre ce se intampla in Ungaria. Daca ies din UE sunt mancati.

 8. Teoretic vorbit orice țară poate decide acest aspect dar nu este deloc ușor să ieși din UE ci va costa miliarde de euro ce Ungaria va trebui să le plătească daca acest lucru se va produce… Exact ce au făcut și Anglia…
  În altă ordine de idei acești bani vor fi suportati de către bugetele oamenilor contribuabilii nu de care premier sau președinte și mai mult dacă într-adevăr este adevărată declarația lui Orban… Ieșirea din UE se va face după un veto al populației care și el la rând cert este că poate fi după cum se va dorii de către…

 9. Nu aveam ce căuta în UE. Sau cel puțin nu în forma de cozonac. Dar toate.s bune ptr ca deschid ochii gugulanului. Nu mai judecați politica internațională cu masurile de acum 50 de ani. Totul s.a schimbat conform unor planuri făcute de familiile aristocrate occidentale și noua burghezie. Acolo noi suntem la capitolul serbi! Așa Cum am fost considerați mereu de kktii ăstia de nobili occidentali. Nu vedeți ca la toți rahatîi ăsta cu titluri nobiliare mai ales în Ardeal li s.a retrocedat tot. Inclusiv familiei de trădători a lui Misu bal bal. Chiar dacă li s.a plătit în monezi de aur! Din România ăstia nu vor doar Ardealul considerat al lor de 1000 de ani. Puneți mana pe par și loviți la scăfârlie! Sau va trebui sa murim iar ptr fiecare palma de pământ. Americii o sa ne vândă la un moment dat în negocierile cu rusnacii. Ca așa știu ei.

 10. Americanii vor ,,ține,, de noi doar atâta timp cât au interese în zona și ne pot folosii, apoi ne vor saluta din mers așa cum au mai făcut-o. Chiar credeți ca ei nu aveau nici un cuvânt de spus vis a vis de Schengen ?

 11. Fiecare pasăre pe limba ei piere.
  Nici nu este nevoie de Orban care vrea rasa pură precum hiteier .
  Un putinist mai puțin Un cal troian înjunghiat, nu este apreciat nici de către poporul său, doar interese personale.
  Să-i ia cu el și pe ude mereu acea damă de 100€ care umilește pe banii românilor pe ce-i care-i plătesc.
  MANA CARE TE HRĂNEȘTE NU SE MUȘCĂ.
  AFARĂ CA-I MAI SĂNĂTOS PENTRU TOATĂ EUROPA.
  Drum lin printre stele Orban.

 12. Fiecare pasăre pe limba ei piere.
  Nici nu este nevoie de orban care vrea rasa pură precum hitler .
  Un putinist mai puțin .Un cal troian înjunghiat, nu este apreciat nici de către poporul său, are doar interese personale.
  Să-i ia cu el și pe ude mereu ,acea damă de 100€ care umilește pe banii românilor pe ce-i care-i plătesc.
  MÂNA CARE TE HRĂNEȘTE NU SE MUȘCĂ.
  AFARĂ CĂ-I MAI SĂNĂTOS PENTRU TOATĂ EUROPA.
  Drum lin printre stele Orban.

 13. Nu e corect!
  Inselaciune nu a fost,dar ,,lucratura,, da!
  LGBT si nu numai
  Tineti minte 2008 cu Eba cu etnobotanice?
  In viitor noii progresisti de la Bruxell ne vor impune sa renuntam la credinta,la limba la invatamant?!!!
  Posibil ori ce!
  Orban are dreptate!
  E vertical!

 14. Pai domnule Orban, nu te-a atras și nici nu te ține nimeni forțat în UE și nici în NATO. Dacă te-ai supărat că văcarul pe sat, ești tot un Gică contra, nu mai amenința fă-ți bagajele și pleacă, sa fi convins că nu o sa plângă nimeni.

 15. Așai are dreptate premierul Ungariei . Dar sa nu uitam și noi suntem creștini poporul roman. Și ar trebui sa avem și noi și conducători noștri o asemenea viziune. Și ar trebuii și noi sa ieșim din Europa. De ce pentru ca mai mult rău nea făcut dec bine. Ață în industrie cit ne și umilește sa văzut .

 16. Corect spus și cu demnitate, nu ca lingăii din București care fac temenele pe la austrieci, suedezi, olandezi, germani, francezi etc pupandu-i pe toți în dos și vanzandu-le pe mai nimic uneori gratis toate bunurile din țară. Avem o clasa politica jalnica și de nevotat la viitoarele alegeri. Trebuie sa apară partide politice care țin cu românii și-i prețuiesc nu își bat joc de ei după ce le fura votul.

 17. Așa este așa așa și așa
  Toți vorbim discuții
  Nu înțelegem mare lucru dar ne dam cu părerea
  Sărim toți cu GURA
  Dar dacă ne cheamă cineva la p mișcare stam drepți in case și ascultam știrile
  Ca așa suntem noi.
  Toți vrem o lume mai buna dar de început trebuie sa începi TU
  EU ? Nu ți tu și iar tu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...