Șoc monden: Ben Affleck și Jennifer Lopez iar se despart!

Cel mai mediatizat cuplu din lume în acest moment a anunțat că se desparte. Din nou! Este vorba despre solista Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, la nici o lună după ce și-au unit destinele.

Au trecut doar trei săptămâni de când Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit, iar acum cei doi au anunțat că se despart, potrivit B1 TV.

Cântăreața și actorul american au declarat că au ales să facă acest lucru pentru a-și salva relația. Timpul petrecut separat le va face dragostea mult mai puternică, dezvăluie site-ul Hollywood Life. Mai mult decât atât, cei doi sunt de părere că distanța le va face bine în acest moment.

Separați dar împreună!

Chiar dacă Lopez si Affleck locuiesc separat, aceștia continuă să vorbească fie la telefon, fie prin mesaje, spun publicațiile americane. Jennifer Lopez și Ben Afflecks-au logodit în primăvara acestui an și s-au căsătorit în Las Vegas. Luna de miere a avut loc la Paris, alături de familie.

Nu este pentru prima dată când cei doi se despart. Cântăreața, în vârstă de 53 de ani, și actorul (49 de ani) au mai format un cuplu în 2002, dar s-au separat un an mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Se întâmplă în această noapte: Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament...

Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament românesc din teatrul de operaţii Afganistan va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.30,...